Beliggenhed

Huset ligger ugeneret øverst på en stor grund to kilometer uden for Atri. Atri ligger en ½ times kørsel fra Pescara.

Se Atri på kort

Se beliggenhed

Adressen er:
Contrada da Carriera 4, Atri

På grunden er der masser af oliventræer og frugttræer.

Grunden skråner kraftigt ned mod dalen,
og fra huset er der smuk udsigt til Adriater-
havet ned gennem en meget flot dal. Den
anden vej er der udsigt ind til den mere end 2500 år gamle by Atri med kirketårne, bymur og gamle huse. Nede i dalen går en grusvej helt ind til byen. Den er god at tage, hvis man er til fods og eksempelvis har været på restaurant – men husk lommelygte.

Oppe fra vejen er der udsigt ind over landet til de 3000 meter høje bjerge i Gran Sasso, der er en stor nationalpark med et
rigt dyreliv. Her kan man sidde og nyde
sin kaffe – eller sin vin – og se solen gå ned
over Gran Sasso.
 
Atri er en flot gammel by med omkring 
10.000 indbyggere. Her er hyggelige 
gader, torve, cafeer, restauranter, pizzeria, banker, marked, supermarkeder og butikker med tøj og fødevarer. Priserne på restauranterne og cafeerne er særdeles attraktive sammenlignet med Nordeuropa
og turistbyerne. Udsigtspunktet Belvedere
i Atri har den flotteste udsigt til bjergene og
 havet.

Fra København kan man flyve til Pescara (ligger en halv times kørsel fra huset), Rom eller Bologna. Fra Jylland kan man flyve til Rom fra Billund eller Hamburg.
 
Der er mange afgange til Rom, og de kan ofte fås billigt. Lej en bil i Roms lufthavn og kør syd om Rom på motorvejen, der går rundt om Rom. Kør af ved afkørsel 14 mod Pescara og L’Aguila ad A24. Vejen deler sig inde i bjergene. Man kan tage både nord over og fortsætte ad A24 eller man kan tage syd om mod Pescara ad A25.
 
De er cirka lige hurtige. Den nordover er klart den flotteste, men den sydom er også pæn. Begge dele tager cirka 2 timer og 20 minutter.

Hvis man kører nord over ad A24 fortsæt til Teramo og videre ud mod kysten til A14. Denne følges sydover mod afkørsel Pineto/Atri.

Hvis man kommer sydfra kører man mod nord ad A14 og kører af ved Pineto/Atri.

Følg vejen til Atri. I Atri følger man kort vejen mod Teramo. Lige uden for byen deler vejen sig, følg vejen til venstre hvor et skilt viser til Treciminiere. Følg denne vej cirka 2 kilometer, huset ligger på venstre side ned mod dalen. En lille grusvej fører derned og til et nyt hvidt hus.

Nærmeste togstation er i Pineto nede ved kysten. Her kommer togene nordfra langs Adriaterhavet. Det kan ikke anbefales at tage toget fra Rom. Det tager lang tid.


Wikipedia om Atri
 
Blog om Abruzzo: www.abruzzo.dk